Loodgietersbedrijf Hoofddorp

LOODGIETERSWERKEN, RIOOPROBLEMEN VAN A TOT Z

Loodgietersbedrijf Hoofddorp

Ons loodgietersbedrijf uit Hoofddorp biedt u graag het volledig assortiment van loodgietersdiensten aan van installatie van gloednieuw sanitair in bestaande woning of in nieuwbouw tot allerlei sanitair herstellingen, onder andere dringende, onderhoud van sanitair, lekdetectie, lekherstelling, ontstoppingen en camera inspectie van leidingen. Bel 020-2184534

Het grootste voordeel van het werken met erkende loodgieters is dat zij niet beperkt zijn tot één soort van diensten. ons dienstenpakket bestaat uit loodgieterswerkzaamheden en ontstoppen van alle soorten leidingen en afvoeren.

Natuurlijk zijn onze ontstoppingsdiensten niet beperkt tot deze lijst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer advies van onze loodgieters . U kunt ons altijd telefonisch bereiken 7 dagen in de week, ook s ‘avonds en in het weekend.

Camera inspectie

Er is niets vervelender dan een waterschade aan uw woning. Heeft u ongewoon verhoogd waterverbruik, vochtschade aan plafond of muren, vochtgeur of tekenen van gietvorm? Het is best mogelijk dat er ergens een waterlek is aan de pijpleiding of riool. Het eerste wat u in dit geval moet doen is om uw sanitaire installaties en buizen te controleren door lekdetectie uit te voeren. Hiervoor zijn er verschillende controle technieken, maar de meest bekende methode is de thermische camera voor lekdetectie. Onze Loodgieter expert voert een thermo grafische detectie van pijpleiding om de oorsprong van waterverlies te vinden.

De volgende stap is het opstellen van lekopsporing rapport en offerte, beide documenten die uw verzekering altijd nodig heeft. Bel 020-2184534

Sanitair onderhoud door uw erkende loodgieter Hoofddorp

Onderhoud van sanitair, afvoeren en het riool

Onze loodgieters, rioolspecialisten zijn bekwaam en kunnen snel en deskundig uw sanitair repareren. Echter om sanitair problemen, verstopt afvoeren te voorkomen en vermijden raden wij aan, als ook elke andere loodgieter specialist, om sanitair, afvoeren tijdig te laten controleren .

Merkt u op dat WC niet meer zo goed spoelt, hangt er een rioolstank of om het even welke andere defect? Dan is het hoogtijd om onze erkende loodgieter op te roepen om sanitair te controleren.

Loodgieter 24/7

Ons loodgietersbedrijf, dat in verschillende ploegen werkt, is een heel goed idee, want op die manier zou de klant geholpen kunnen worden op elk moment van de dag of nacht. Bel 020-2184534

Zoals u kunt zien, is er altijd een loodgieter beschikbaar op onze loodgieterscentrale om u te helpen op elk moment van de dag, 24 /7 voor dringend problemen van sanitair, rioolonderhoud en controle van uw sanitaire installaties. Aarzel dus niet om ons in te schakelen : uw spoedoproep wordt snel om behandeling genomen!

De loodgieters, rioolspecialisten in ons loodgietersbedrijf zijn gespecialiseerd in dringende interventies. Deze vakmensen komen heel snel ter plaatse en zorgen ervoor dat na hun vertrek alle uw sanitaire, rioolproblemen opgelost zijn en de reparatie volledig gedaan is. Bovendien kunnen zij u helpen met allerlei problemen : van verstopte pijpleiding tot lekkende douche, het maakt onze loodgieter niet uit of het probleem groot of klein is. Vakmanschap is aan de orde van de dag in dit loodgietersbedrijf. Elke dag werken zij met heel diverse problemen wat onze loodgieters uiteindelijk heel bekwaam in hun beroep maakt. Loodgietersbedrijf Hoofddorp? Bel 020-2184534

Neem direct contact met ons op