U hoeft het niet toe te geven, maar ik wed dat wij allemaal ooit in een “situatie” verkeren met een verstopte wc in Hoofddorp en waarschijnlijk veel schaamte. Vooral als het toilet van iemand anders was! Yikes! Welnu, ik ben hier om u op zijn minst een beetje gemoedsrust te geven op dit gebied. Onze loodgieter gaat u het geheim vertellen om uzelf uit een “rommelige” situatie te krijgen als een zuiger niet bij de hand is en u in een crisis verkeert. We hebben het hier over een 24/7 spoedsituatie, mensen, dus wees niet beschaamd of verlegen!

HELP! Wc spoelt niet zoals het hoort! Water stijgt! Wat doet u eerst? Neem het deksel zo snel mogelijk van de tank en sluit de flap van het toilet.

De wc laat water uit de toilettank in de toiletpot stromen. Als het toilet eruit ziet alsof het overloopt en u wilt dat voorkomen (wat u doet), dan moet u de toiletklep zo snel mogelijk sluiten om te voorkomen dat er meer water in de toiletpot komt. Als u echt veilig wilt zijn, kunt u ook de watertoevoer naar de wc afsluiten zodat er geen water meer in de tank of kom kan komen. (Het handvat om het water af te zetten bevindt zich meestal achter het toilet, dicht bij de vloer.)

Oké, u heeft met succes een overloop van de meest gênante soort vermeden. Wat nu? Hier komt de “geheime loodgieterstruc” uit:

Voeg een paar kopjes heet water toe aan de toiletpot voordat u gaat storten, en u hoeft u helemaal niet te storten. De hitte helpt de vetten in de “vertopping” te smelten en maakt het meer waarschijnlijk om door te spoelen. Laat het hete water een paar minuten zitten en gebruik dan een zuiger om krachtig water door het gat in de toiletpot te duwen en te trekken.

Dit kan van pas komen als u in een huis van een vriend een verstopte situatie tegenkomt en u geen zuiger in de badkamer kunt vinden.

Als u geen emmer in de badkamer kunt vinden, zoek dan naar een prullenbak. Maak de prullenbak leeg en vul hem met warm water uit de gootsteen of douche. Giet het warme water voorzichtig door het toilet en de klomp moet binnen de kortste keren worden gefixeerd. (En zet de prullenbak of emmer terug waar je hem hebt gevonden!)
bel 020-2184534

wc ontstoppen Hoofddorp stap 2

Als stap twee niet volledig voor het probleem zorgt, is een andere optie om wat afwasmiddel of handzeep toe te voegen. Spuit gewoon twee of drie seconden in het toilet, wacht even en spoel dan. wc ontstoppen Hoofddorp? Zo lost u dat op! bel 020-2184534

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op