WC ontstoppen Hoofddorp

WC ontstoppen Hoofddorp, met spoed oplossen

WC ontstoppen Hoofddorp
WC ontstoppen Hoofddorp

Last van een verstopte toilet in Hoofddorp? Voordat u onze ontstoppingservice uit hoofddorp belt op 020 – 218 45 34, probeert u een van de vijf doe-het-zelfmethoden die hieronder worden vermeld worden door de specialisten van ontstoppingservice Hoofddorp. Bij elke rioolservice in de regio Hoofddorp adviseren wij alle gereedschap die u gemakkelijk in uw kast, keuken of medicijnkastje kunt vinden.

Als je al vloeibare afwaszeep in je keuken hebt, voeg dan gewoon een paar spuitjes toe aan je verstopte wc en volg dan met een pot met heet water ingegoten vanaf de heuphoogte. In het ideale geval zal de hoeveelheid was en het gewicht van het hete water dat in de wc wordt gegoten direct helpen om de verstopte afvoer te ontstoppen.

Als dat niet lukt, kan men ook de draadkapstokmethode, bakpoeder en de methode met witte azijn proberen, of de vacuümmethode (alleen natte / droge stofzuigers!).

Als je siliconen muffinvoeringen hebt, kun je ook een grote partij DIY-wc-bommen opzuigen met baking soda, Epsom-zout en vloeibaar afwasmiddel, en deze bewaren voor toekomstig gebruik.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op